Ga aan de slag
bij Mobox!

Welkom bij MOBOX. En dan bedoel ik ook echt WELKOM! Want ik ben op zoek naar nieuw talent of mensen met een bak ervaring. En ook als je daar tussenin zit ben je welkom.

Mijn naam is Thomas Menken, en ik ben de oprichter van MOBOX en Menken Self Storage. Ik zal je uitleggen wat wij doen en wat jij kan doen.

Wie en wat
wij zijn

MOBOX staat voor Mobiele Opslag Box. Een concept dat bij de oprichting in 2010 nog niet bestond in Nederland. Een opslag box die voor deur afgeleverd wordt, waar je zelf de spullen in zet. De box wordt door MOBOX opgehaald en opgeslagen binnen in het opslagcentrum. Na de opslag periode bezorgen wij de box weer voor de deur. Veel mensen ervaren al het gemak van zo’n box en nu 12 jaar verder hebben we al heel veel tevreden klanten.

Naast MOBOX staat Menken Self Storage. Self Storage bestaat al wat langer in Nederland. Het staat voor doe het zelf opslag. Hier huur je een ruimte waar je zelf je spullen naartoe brengt. Je kan er ook altijd zelf bij.
MOBOX en Menken Self Storage horen bij elkaar en werken samen om de klant te helpen met het opslaan van de spullen.

En dan hebben we sinds een paar maanden ook een webshop met verhuisartikelen.
Maar we gaan weer een stapje verder. En daar heb ik hulp bij nodig. Omdat we groeien en omdat er nieuwe plannen zijn die ik graag met het huidige team en met nieuwe enthousiastelingen wil gaan oppakken.

Wat we zoeken
en wat je gaat doen

mobox vorkheftruck

Chauffeur BE Oproep/Flexibel

Bij MOBOX

Chauffeur op oproepbasis voor het bezorgen en ophalen van de mobiele opslag box. Hier heb je BE rijbewijs voor nodig en je moet goed kunnen rijden. Je rijdt namelijk met een bestelauto met daarachter de opslag box op een aanhanger.
Het werk is niet zwaar en de meeste ritten vallen binnen Noord- en Zuid-Holland. Af en toe zit er ook een verdere rit tussen.

Eenmaal bij de klant aangekomen is natuurlijk wat uitleg nodig over hoe de klant de box gebruikt. Tips en tricks die wij jou leren en die jij weer aan de klant kan doorgeven. Je moet de klant een goed gevoel geven tijdens het bezorgen van de box.

De werktijden zijn flexibel. Dus ook het aantal uren dat je werkt.
Ik zoek iemand voor de zaterdagen en/of doordeweeks. We spreken ruim van tevoren de dagen en ritten af, zodat je zelf kan aangeven wat kan en wat niet. Zo kan je bijvoorbeeld op zaterdag één of meer ritten doen.
Lijkt dit je wat? Vul dan het contact formulier in. Dan neem ik contact met je op zodat ik je meer kan vertellen over de werkzaamheden en jouw vragen kan beantwoorden. En uiteraard over je salaris.

Chauffeur CE Oproep/Flexibel

Bij MOBOX

Ik zoek een chauffeur op oproepbasis voor het bezorgen en ophalen van de mobiele opslag box. Hier heb je CE rijbewijs voor nodig en heftruckdiploma.

Je rijdt met een trekker met city-trailer waar de mobiele opslag boxen op staan. Aan de trailer hangt een meeneemheftruck. Je moet handig met zo’n vrachtwagen om kunnen gaan en het leuk vinden om het rijden met de meeneemheftruck onder de knie te krijgen.

Het werk is niet zwaar en de meeste ritten vallen binnen Noord- en Zuid – Holland. Af en toe zijn er ritten verder weg.

Eenmaal bij de klant aangekomen is natuurlijk wat uitleg nodig over hoe de klant de box gebruikt. Tips en tricks die wij jou leren en die jij weer aan de klant kan doorgeven. Je moet de klant een goed gevoel geven tijdens het bezorgen van de box.

De werktijden zijn flexibel. Dus ook het aantal uren dat je werkt.
Ik zoek iemand voor de maandag en in overleg op andere dagen in de week. We spreken ruim van tevoren de dagen en ritten af, zodat je zelf kan aangeven wat kan en wat niet. Zo kan je bijvoorbeeld op een werkdag één of meer ritten doen.
Lijkt dit je wat? Vul dan het contact formulier in. Dan neem ik contact met je op zodat ik je meer kan vertellen over de werkzaamheden en jouw vragen kan beantwoorden. En uiteraard over je salaris.

Mobox opslagbox inruimen

Inlaad assistent Flexibele werktijden

Bij MOBOX

We gaan bij MOBOX een stapje verder om de klant van dienst te zijn. We helpen de klant een handje met het inladen en uitladen van de mobiele opslag box. En daarvoor zoek ik enthousiastelingen die het leuk vinden om dit werk op te pakken.

We houden het leuk dus zo’n klus doe je altijd samen met één of meer inlaad assistenten. Je rijdt mee met de chauffeur of je pakt een auto van MOBOX om naar de locatie toe te rijden, je helpt met in- of uitladen wat ongeveer 2 a 3 uur werk is. De klant heeft het voorbereidende werk al gedaan, dus de spullen staan klaar om in te laden. We zorgen ervoor dat als er zware spullen in- of uitgeladen moeten worden, dat er ook voldoende hulp aanwezig is.

Lijkt dit je wat? Klik dan door op onderstaande button.

Nog leuker...

Meld je samen met een vriend of vriendin aan, zodat jullie samen werken en met elkaar de klus klaren!

Flexibel: geef je op als beschikbaar, en we contacten je er als een klus of rit komt. Je kan dan zelf aangeven of je kan en wil.

Snel betaald: Je hoeft niet te wachten op je salaris tot het einde van de maand. Je krijgt dezelfde week nog betaald.

Als bijbaan voor jong en oud: Het maakt niet uit of je nog studeert, of dat je met pensioen bent.

Het MOBOX en
Menken Self Storage
team

Anneke

Anneke werkt vanaf het begin bij Menken en nu ook voor MOBOX. Van receptie en verkoop werk tot administratie.

Pepijn

Pepijn is 6 jaar geleden gestart als klusser om de opslag boxen netjes te maken en is nu verantwoordelijk voor de software; namelijk het planningssysteem waar we ook alle klant gegevens in verwerken. En het ‘mijn mobox’ waar de klant op kan inloggen.

Lisette

Lisette is 5 jaar geleden gestart en is verantwoordelijk voor het contact met de klanten van MOBOX. Telefonisch en per email informeert ze de klanten over wat we doen en wie we zijn.

Jeroen

Jeroen is sinds 4 jaar chauffeur bij MOBOX. Verantwoordelijk voor het bezorgen van de grote (14 kuub) boxen bij de klanten. Dit doet hij met een bestelwagen waarmee de box op een aanhanger bij de klant bezorgd wordt. 2 jaar geleden heeft Jeroen via MOBOX zin CE rijbewijs en chauffeursdiploma gehaald zodat hij ook kan invallen als chauffeur op de vrachtwagen.

Martijn

Martijn is al ruim 3 jaar verantwoordelijk voor het transport van de boxen met de vrachtwagen. Een trekker met city trailer combinatie waar een meeneemheftruck aan hangt.

Carla

Carla is sinds 2 jaar verantwoordelijk voor de informatieverstrekking en het inchecken/uitchecken van de klanten bij Menken Self Storage.

Thomas

En ik, Thomas. Heb twaalf jaar geleden Menken Self Storage opgericht en een jaar later MOBOX. Ik zorg er voor dat we lekker doordraaien, nieuwe plannen tot stand komen en dat het een leuk bedrijf is om voor te werken.