De MOBOX kratservice

Wat is een kratservice?


Stel, je hebt een overvolle kledingkast maar je draagt er maar een deel van. Een groot deel van je kleding neemt ruimte in beslag en hangt in de weg. De MOBOX kratservice is daar perfect voor. Wij leveren zoveel kratten jij nodig hebt bij je aan en jij vult ze met de spullen die je niet dagelijks nodig hebt en vervolgens pikken wij ze weer bij jou op. Als je weer bij je spullen wilt, geef je ons een seintje en leveren we het weer bij jou af.

Naast je kleding geldt dit ook bijvoorbeeld voor je kerstspullen, archieven, hobby spullen etc.. Alles wat je niet direct in je dagelijks leven gebruikt, maar toch graag wilt bewaren en later wilt gebruiken kan je kwijt bij onze kratservice.

Naast alles wat in een krat past, kunnen we ook je grotere objecten meenemen, zoals je mountainbike, surfplank of golfspullen.

Hoe werkt het?

Je reserveert online het aantal kratten die je denkt nodig te hebben. Je vult vervolgens de kratten met alle spullen die je wilt opbergen. Geef de kratten op het label een referentie, zodat je weet wat erin zit. En sluit ze door middel van de meegeleverde zegel, deze zegel is alleen te openen als we hem doorknippen. Je betaald alleen voor de gevulde kratten, bij je reservering geef je alleen aan hoeveel je denk nodig te hebben, mocht je er meer nodig hebben dan heeft onze chauffeur er altijd een aantal extra bij zich, heb je teveel kratten gereserveerd, geen probleem die geef je gewoon kosteloos terug.

Heb je losse spullen die je graag wilt opslaan zoals je golfspullen of je surfboard? Deze kan je ook meegeven aan onze chauffeur.

Ben je klaar met het inpakken van de kratten, dan pik de chauffeur alles op. En slaan we het op in ons beveiligd opslagcentrum.

Tussen door bij je spullen? Dat kan! Wij brengen graag de kratten naar je toe. Dit kan in één keer je hele reservering zijn, of enkele kratten. Daarom is het handig om ze een referentie te geven, dan weet je direct welke kratten je nodig hebt!

Flexibele opslag

Bij MOBOX kan je, na je eerste maand, per week opzeggen. Wij begrijpen dat het soms lastig is om in te schatten wanneer je iets weer nodig hebt. Daarom hebben wij flexibele opslag. Denk je 3 maanden te willen opslaan, maar wordt dit 6 maanden dat is geen probleem! En wordt het wat korter, dan is dat ook geen probleem!

Wat kost de kratservice?

Voor een totaaloverzicht van de kosten voor de kratservice kan je hier klikken. Of bereken het gemakkelijk via ons reserveringssysteem.

De verhuisbus en opslagbox in één

Dat is handig! Zo hoef je niet een bus te huren of een trekhaak te hebben.

Handig
online bestellen

Reserveer je MOBOX vandaag nog en betaal gemakkelijk en veilig met iDeal.

7 dagen per week
toegang tot je box

Tussendoor nog spullen toevoegen in je opslagbox? Of er juist wat uithalen? Dat kan, 7 dagen per week.