Denk vooruit! Met een goed eet-plan overleef je de hele verhuisdag

We zullen ons wellicht allemaal schuldig kunnen bevinden om op drukke dagen, vergeten te eten. En je verhuisdag, is een van die hectische momenten. Ons advies is, maak vooraf een verhuisdag-eet-plan, want met zwaar tilwerk in het vooruitzicht, wil je niet overvallen worden door snoep-eet-buien. Niets is erger dan futloos je nieuwe stulpje te betrekken, terwijl er nog zoveel te doen is.

Ontbijt

Wij zijn er zeker van dat je geleerd is, dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Dit is niet veel anders dan het advies dat we je geven voor de grote verhuisdag. Je wilt goed beginnen met een gezond, uitgebalanceerde, snelle makkelijke maaltijd aan het begin van de dag. Het ontbijt plan hou je eenvoudig. Al je potten en pannen zullen toch al ingepakt zijn. Gelukkig kan een gezond ontbijt snel en makkelijk zijn. Probeer de volgende ideeën eens voor in de vroege morgen:
Havermout met zwarte bessen. De havermout kun je een dag van te voren maken. Op de ochtend zelf, vul je de havermout aan met fruit, honing en voor extra energie wat chia zaad.
Smoothie’s! Als je je blender bij de hand houdt, is dit ideaal om wat laatste stuks fruit op te maken, yoghurt erbij, en je zult voldaan zijn na dit eenvoudige ontbijt.

Lunch

De lunch zal de meest uitdagende maaltijd van de dag zijn. Je zal eerder geneigd zijn om de maaltijd, midden op de dag, over te slaan. Waardoor je dus makkelijk vervalt in het eten van ongezonde snacks. Je lichaam heeft brandstof nodig, geen onnodige suikers en vetten. Dit kost namelijk meer energie om te verwerken, waardoor je sneller moe wordt in plaats van dat je je energie behoudt om in de middag nog wat zwaar tilwerk te verrichten.
Maak vooraf wat rijkelijk belegde Sandwiches. Je kunt ze makkelijk in bakjes of folie verpakken zodat ze goed blijven totdat je toe bent aan je lunch.
Pasta salades kun je ook vooraf maken, of makkelijker nog, kant en klaar uit de supermarkt. Je zult merken dat je zo weer genoeg energie opdoet voor de rest van de middag.

Middagsnacks

Als je een lange verhuisdag tegemoet gaat, kun je ook wat middag snacks voorbereiden. Even om weer een boost te krijgen, zodat je door kunt.
Boost je energie met proteïne, met bijvoorbeeld appels en pindakaas.
Mueslirepen, deze bevatten ook een hoop proteïne en vezels.
Nootjes! Zelfs een handje vol helpt je energielevel omhoog. Bij voorkeur amandelen, eventueel gecombineerd met fruit.

Avondeten

Pizza is natuurlijk het favoriete eten na een zware verhuisdag. Er zijn ook andere alternatieven. Je kunt ook vooraf de bezorgservices uitpluizen, wellicht een thai waar een hoop groenten in verwerkt zijn. Een broodjes en/of soep bezorgservice. Koken na een dag als deze zal voor iedereen een flinke uitdaging zijn, dus we hebben niet de illusie dat dat er nog van gaat komen. Een goede Argentijn of Mexicaan, doet het ook altijd goed.

Blijf gehydrateerd tijdens je verhuisdag!

De allerlaatste tip is, heb voldoende water bij de hand. Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven. Je hebt meer dan eten nodig op je verhuisdag. Denk hier haar limonade en voldoende water. Vooraf kun je ook waterkannen voorbereiden met citroen/limoen en wat munt erin. Dit geeft net wat meer smaak en motivatie om te blijven drinken. En uiteraard als iedereen klaar is, is het tijd om te proosten met een lekker biertje, of een goed glas wijn. Succes!

De voordelen van MOBOX

Inclusief: 10 verhuisdekens, 3 vastzetbanden en 1 slot met sleutel

Extra handig meegeleverd: 1 steekwagen en 2 meubelhondjes

De opslagbox wordt verwarmd en beveiligd opgeslagen

Na de eerste maand huur, per week opzegbaar

Gratis tussentijdse toegang, de koffie staat klaar

Vervoerskosten bij 3 maanden huur gratis

We maken kennis met Jeroen: Chauffeur en logistiek medewerker MOBOX.

Verhuizen is vaak een hele onderneming. Als je gaat verhuizen, is het fijn als je daar wat extra vrije dagen voor hebt. De verhuizing zelf duurt vaak een hele dag. Maar ook voor en na de verhuisdag heb je tijd nodig om o.a. spullen in en uit te pakken. Een paar extra...

Ga je verhuizen? Met deze 5 tips houd je de sfeer erin!

Ga je verhuizen? Met deze 5 tips houd je de sfeer erin! Heb je een opslagbox gehuurd van MOBOX en ga je binnenkort verhuizen? Dan is het van groot belang dat je de sfeer er tijdens jouw verhuisdag goed inhoudt. Ten eerste zorgt dat ervoor dat alles op rolletjes...

Voorjaarsschoonmaak

Lekker de frisse wind door je huis! De voorjaarsschoonmaak hoort bij de lente. Zo was het vroeger al, aan het einde van de winterperiode, om zo het nieuwe seizoen in te luiden. De ramen en deuren mogen open, vloerkleden uitgeklopt! De grote opruiming en een heerlijk...

We maken kennis met Jeroen: Chauffeur en logistiek medewerker MOBOX.

Ik wil me graag even voorstellen: Ik ben Jeroen en ik ben logistiek medewerker en chauffeur bij MOBOX.