In Den Haag is opslagruimte schaars! Zeker als je een tijdelijke ruimte zoekt, bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing, is het niet makkelijk om de spullen voor een bepaalde tijd kwijt te kunnen.

In de VS kent men het zogenaamde self-storage al sinds jaar en dag en dat is eind jaren 90 ook in steden als Den Haag beschikbaar gekomen. Tijdelijke opslagruimte is veel comfortabeler dan het huren van permanente opslag.

MOBOX tijdelijke opslagruimte in Den Haag

Mobox is een belangrijke aanbieder van tijdelijke opslag. Je huurt een MOBOX opslagcontainer van 14 kuub in Den Haag die we bij jou thuis, je bedrijf of vereniging bezorgen zodat je rustig alles kunt inpakken. Als alles in de MOBOX zit, halen wij de Opslagbox weer op en zetten deze droog en verwarmd in ons beveiligde opslagcentrum. Wil je de MOBOX weer terug, dan bezorgen wij jouw MOBOX Opslagbox weer op locatie in Den Haag!

Bespaar een hoop opslag-zorgen

Opslag bij MOBOX scheelt een hoop gedoe. Bij een gewone opslag zou je met een eigen of gehuurde aanhangwagen op pad moeten. Die moet je gehaast inladen om op tijd bij de opslagruimte te zijn. In Den Haag is het erg druk dus dan zul je zien dat niet de enige bent die met zijn spullen bij de opslag bent dus daar is het een drukte van jewelste. Dan moet je alles weer uit de aanhangwagen halen en hoop je dat je hem op tijd kan inleveren. Heb je alles weer nodig, dan herhaalt zich dit in omgekeerde richting.

Bij MOBOX gaat dat makkelijker. Wij plaatsen een MOBOX opslagbox van 14 kuub in Den Haag voor je deur en adviseren je hoe je hem moet inpakken. Daar neem je je tijd voor. Als alles ingeladen is dan halen wij de opslagcontainer op en rijden hem naar onze centrale opslag(link naar /huur-opslagruimte.html). Hij hoeft niet te worden leeg gemaakt want hij gaat in zijn geheel de opslag in. Heb je de zaken weer nodig, dan brengen we de container met je spullen terug naar Den Haag en kun je hem weer uitladen.

Je opslag verwarmd, droog en beveiligd

Met ons wisselvallige klimaat, ook in Den Haag, is het belangrijk dat je je spullen droog en verwarmd opslaat. MOBOX haalt je waardevolle goederen voor je deur op en slaat het op in het afgesloten MOBOX opslagcentrum. Daar is het ook nog eens optimaal beveiligd.

Wil je weten wat tijdelijke opslag in Den Haag kost via MOBOX? Klik hier voor de Ruimtecalculator!