Opslag bij MOBOX scheelt een hoop gedoe. Bij een gewone opslag zou je een aanhangwagen moeten regelen die je gehaast moet inladen om op tijd bij de opslagruimte te zijn.

In een drukke stad als Haarlem zul je zien dat niet de enige bent die met zijn spullen bij de opslag staat om uit te laden dus daar is het een drukte van jewelste. Dan moet je alles nog uitladen en hoop je dat je de aanhanger op tijd kan inleveren. Heb je je spullen weer nodig, dan moet je dit allemaal opnieuw doen maar dan in omgekeerde richting.

Bij MOBOX werkt dat anders. We plaatsen een MOBOX van 14 kuub in Haarlem voor je deur en adviseren je hoe je hem moet inpakken. Daar neem je je tijd voor. Als alles ingeladen is dan halen wij de opslagcontainer op en rijden hem naar onze centrale opslag. Hij hoeft niet te worden uitgepakt want hij gaat in zijn geheel de opslag
in. Heb je hem weer nodig, dan brengen we het geheel terug naar Haarlem en kun je hem weer uitladen.

MOBOX tijdelijke opslagruimte in Haarlem

In Haarlem is opslagruimte schaars! Zeker als je een tijdelijke ruimte zoekt, bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing, is het niet makkelijk om de spullen voor een bepaalde tijd kwijt te kunnen. In de VS kent men het zogenaamde self-storage al sinds jaar en dag en dat is eind jaren 90 ook in steden als Haarlem beschikbaar gekomen. Tijdelijke opslagruimte is veel comfortabeler dan het huren van permanente opslag.

Bespaar een hoop opslag-zorgen

Mobox is een grote aanbieder van tijdelijke opslag. Je huurt een MOBOX Opslagbox van 14 kuub in Haarlem die we voor je deur bezorgen zodat je rustig alles kunt inladen wat je wilt. Als je klaar bent halen wij de Opslagbox weer op en zetten deze binnen in ons beveiligde en verwarmde opslagcentrum. Na verloop van tijd neem je je spullen natuurlijk weer in gebruik en dan bezorgen wij jouw MOBOX Opslagbox terug in Haarlem!

Je opslag verwarmd, droog en beveiligd

In grote steden, dus ook in Haarlem, is het belangrijk dat je je spullen veilig opslaat. MOBOX haalt je waardevolle spullen voor je deur op en slaat het op in het beveiligde MOBOX opslagcentrum. Daar is het ook nog eens droog en verwarmd.

Wil je weten wat tijdelijke opslag in Haarlem kost via MOBOX? Klik hier voor de Ruimtecalculator!