De handigste manier om je spullen op te slaan

Verhuizen levert redelijk wat stress op, met een MOBOX kan je die stress een beetje verminderen. In plaats van dat jij met je spullen naar de opslag moet, komen wij met de opslagbox naar jou toe! Handig toch?

De Mobox is een mobiele opslagbox. Deze mobiele opslagbox kan op elke locatie geleverd worden. Wij rijden hem voor, jij laadt hem in en wij komen hem weer ophalen zodra je er klaar mee bent!

Bij MOBOX werkt het heel eenvoudig

Zodra je behoefte hebt aan opslag, zetten wij de MOBOX mobiele opslagbox voor je deur. En we laten hem staan zolang jij hem nodig hebt. Dit kan variëren van 2 uur tot 3 dagen. Na deze tijd komen wij hem weer voor je ophalen en stallen wij hem in onze opslag in Lisse. Daar staat de opslagbox beveiligd, droog en beschermd. Je kan 7 dagen per week bij je box, mocht je dus wat nodig hebben uit je box, dan kan je er altijd nog bij.

Daarnaast heeft MOBOX zeer flexibele opslagperiodes. De boxen zijn al te huur vanaf een week en zijn per dag op te zeggen. Je kunt dus op elk moment verkorten of verlengen. Simpel toch!