Wat is een verhuiscontainer

De MOBOX verhuiscontainer biedt een gemakkelijke oplossing voor een verhuizing en opslag van je spullen. Wij bezorgen de verhuiscontainer bij je voor de deur. Je laadt zelf de spullen in en wij halen de container op. De verhuiscontainer wordt binnen opgeslagen in ons verwarmde en beveiligde opslag centrum. Je bepaalt zelf wanneer wij jouw verhuiscontainer, met al je opgeslagen spullen, weer bij je voor de deur kunnen zetten, zodat je hem kan uitladen.


MOBOX Heeft twee verschillende maten verhuiscontainer

Bij MOBOX heb je keuze uit een 8 kuub container en een 14 kuub container. Dit geeft flexibiliteit. Je kan zelf bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt en door middel van het samenstellen van de verschillende maten boxen kan je exact de benodigde aantal kuub bestellen. 


Waarom een verhuiscontainer?

Het scheelt je een heleboel gedoe. Je hoeft niet op en neer te rijden naar een opslagruimte, je hoeft dus ook geen verhuisbus te huren. En je opgetrommelde vrienden en familie hoeven je spullen niet onnodig te sjouwen van en naar de verhuisbus en/of opslagunit. De MOBOX verhuiscontainer staat direct bij je voor de deur. Je zet je spullen in de container en je bent klaar. Wij komen de verhuiscontainer ophalen en verplaatsen naar ons opslagcentrum. 


En dan staat er zo’n joekel van een container voor de deur?

Nou, dat valt wel mee. De MOBOX verhuiscontainer is speciaal ontworpen zodat die overal kan komen te staan. Midden in het centrum van een grote stad en ook in een buitengebied waar alle ruimte is.  Onze behendige chauffeurs zorgen er altijd voor dat de verhuiscontainer op de juiste plek komt te staan, zodat er geen hinder is voor het doorgaande verkeer. De verhuiscontainer past in een parkeervak of op de stoep, zo hebben je buren er ook geen last vast. 

Verhuiscontainer of opslagbox

Het is maar net hoe je het noemt, de MOBOX verhuiscontainer is wat wij in de branche een mobiele opslagbox noemen… Bij een verhuiscontainer denk je al snel aan een grote stalen container,dit is bij MOBOX niet het geval. De MOBOX verhuiscontainer is speciaal ontworpen voor het verhuizen of opslaan van spullen. Zo is de verhuiscontainer ook een Mobiele Opslagbox.